WhatsApp Destek
0 539 564 95 95

Avrupa Vize İşlemleri Merkezi Hemen Arayın : 0534 471 77 08

RUSYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

TURİSTİK

 

  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Minimum 6 ay geçerli pasaport
  • Konfirmeli otel rezervasyonu
  • Ek form (bizden temin edebilirsiniz)
  • Seyahat Sağlık Sigortası
  • 18 Yaşından küçük çocuklar anne ya da babayla gidiyorsa Formül A denen bir doğum belgesi isteniyor.

 

    TİCARİ

 

  • 2 adet resim
  • Minimum 6 ay geçerli pasaport
  • Orijinal ticari davetiye
  • HİV raporu (Çalışma Vizelerinde isteniyor)
  • Ek form (bizden temin edebilirsiniz)

 

 

Ortalama işlem süresi 2 gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz