WhatsApp Destek
0 539 564 95 95

Avrupa Vize İşlemleri Merkezi Hemen Arayın : 0534 471 77 08

ROMANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • En az 6 ay geçerli pasaport, varsa eski pasaportlar
  • Pasaport fotokopileri
  • 2 adet arka fonu beyaz (35mm genişliginde 40mm yüksekliğinde yeni çekilmiş fotoğraf (max 3 aylık)
  • Otel, uçak rezervasyonları (Size bu konuda yardımcı olabiliriz, Lütfen Danışınız)
  • Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  • Şahsi orijinal bakiyeli 3 aylık banka hesap dökümü
  • Nufus cüzdanı fotokopisi
  •  Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
  • Ticari Ziyaretler için Davetiye(orijinal) gönderen firma tarafından kaşeli imzalı olması gerekir. Davetiye yi imzalayan yetkilinin kimlik fotokopisi.
  • Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.

İŞVERENLER

  • Antetli Kâğıda Dilekçe (dilekçeyi imzalayan yetkilinin görevi, ad ve soyadı belirtilmeli)
  • İmza Sirküleri aslı ve fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Oda Kayıt Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi aslı ve fotokopisi

ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri aslı ve fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Oda Kayıt Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi
  • Maaş Bordrosu 3 aylık orijinal
  • Barkotlu 4/A hizmet dökümü

 

EV HANIMLARI

  • Dilekçe
  • Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
  • Evli ise evlenme cüzdanı
  • Seyahat masraflarının kimin tarafından karşılanacağını gösteren noter onaylı taahhütname

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi (orjinal)
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
  • 18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muvafakatname
  • Seyahat masraflarının kimin tarafından karşılanacağını gösteren noter onaylı taahhütname

 

Ortalama işlem süresi 15 işgünü olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz