WhatsApp Destek
0 539 564 95 95

Avrupa Vize İşlemleri Merkezi Hemen Arayın : 0534 471 77 08

MACARİSTAN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • Kimlik kopyası
  • 2 adet 35×45 mm. Yeni çekilmiş, arka fonu beyaz, biyometrik fotoğraf
  • Otel, uçak rezervasyonları varsa gidiş amacına ilişkin belge.
  • Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  • 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (son 1 hafta içinde alınmış, ıslak imza ve kaşeli orijinal evrak ve bankanın imza sirküleri alınmalı. )
  • Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evrakların kopyası
  • Ticari Ziyaretler için Davetiye
  • Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.

Ayrıca;

 

İŞVERENLER

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık) (orijinal olmalı. )
  • Oda Kayıt Belgesi (Max. 6 aylık) (orijinal olmalı. )
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık) (orijinal olmalı. )
  • Oda Kayıt Belgesi (Max. 6 aylık) (orijinal olmalı. )
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi
  • Maaş Bordrosu 3 aylık (ıslak imza ve kaşeli orijinal evrak )
  • Barkodlu 4A Hizmet Dökümü

EV HANIMLARI

  • Dilekçe
  • Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
  • Evli ise evlenme cüzdanı

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
  • 18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muvafakatname

 

Ortalama işlem süresi 7-10 iş günü olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz