WhatsApp Destek
0 539 564 95 95

Avrupa Vize İşlemleri Merkezi Hemen Arayın : 0534 471 77 08

KANADA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • En az 6 ay geçerli pasaport (Genellikle Kanada vize süresi onaylandığı taktirde pasaport geçerlilik tarihine kadardır)
  • Pasaport fotokopileri
  • 2 adet arka fonu beyaz vesikalık önden çekilmiş fotoğraf
  • Otel, uçak rezervasyonları (Size bu konuda yardımcı olabiliriz, Lütfen Danışınız)
  • Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
  • Ticari Ziyaretler için Davetiye
  • Başvuru formu (bizden talep ediniz)
  • Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.

Ayrıca;

İŞVERENLER

  • Antetli Kâğıda Dilekçe (İngilizce veya Fransızca)
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda Dilekçe(İngilizce veya Fransızca)
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi
  • Maaş Bordrosu 3 aylık

EV HANIMLARI

  • Dilekçe(İngilizce veya Fransızca)
  • Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
  • Evli ise evlenme cüzdanı

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
  • 18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muvafakatname

 

Ortalama işlem süresi 10 gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz