WhatsApp Destek
0 539 564 95 95

Avrupa Vize İşlemleri Merkezi Hemen Arayın : 0534 471 77 08

İSPANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet arka fonu beyaz 35mm genişliğinde 45mm yüksekliğinde 3 ay içinde çekilmiş fotoğraf
  • Otel ve uçak rezervasyonları (Yolcunun ad-soyadı rezervasyonlarda açıkça görülmelidir)
  • Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  • Şahsi orijinal randevudan 10 günden eski olmayan 3 aylık bakiyeli banka hesap dökümü (defter kabul edilmemektedir dökümler A4 ebadında olmalıdır.)
  • Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
  • Ticari ve Kültürel Ziyaretler için Davetiye
  • Kimlik Fotokopisi
  • İkametgâh – E devletten alınmalıdır
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (ebeveyn, eş ve çocuklar görünmeli, E- Devletten alınmalıdır.
  • Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.

Ayrıca;

İŞVERENLER

  • Antetli Kâğıda İngilizce Kaşe İmzalı Dilekçe (Seyahat gidiş-dönüş tarihleri, yolcu ad-soyad belirtilmeli)
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (2017 yılı da dâhil olmalıdır)
  • Faaliyet Belgesi orijinal (Max. 3 aylık)
  • Oda Kayıt Belgesi ( Max. 3 aylık )
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda İngilizce Kaşe İmzalı Dilekçe(Seyahat gidiş-dönüş tarihleri, yolcu ad-soyad belirtilmeli)
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (2017 yılı da dâhil olmalıdır)
  • Faaliyet Belgesi orijinal (Max. 3 aylık)
  • Oda Kayıt Belgesi ( Max. 3 aylık )
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi
  • Maaş Bordrosu 3 aylık (kaşe imzalı)
  • Barkotlu 4/A hizmet dökümü

EV HANIMLARI

  • Dilekçe İngilizce (Seyahat gidiş-dönüş tarihleri, yolcu ad-soyad belirtilmeli)
  • Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
  • Evli ise evlenme cüzdanı

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
  • 18 Doldurulmamış ise anne ve babadan Muvafakatname ( İspanya için olduğu belirtilmelidir.
  • E-Devletten alınacak nüfus kayıt örneği

 

Önemli Hatırlatmalar:

NOT: Belgelerin fotoğrafı çekilerek elektronik ortamdan çıktı alınması kabul edilmemektedir, belgeler taranıp mail atılmalıdır.

NOT 2: Orijinali istenen belgelerde ‘’aslı gibidir’’ vb. kaşeler bulunmaması gerekir. Orijinal belgesini geri almak isteyen kişiler o belgenin fotokopisini getirdiğinde gişe görevlisi fotokopiye ‘’orijinali görüldü’’ kaşesi basarak fotokopiyi alabilir. NOT 3: Belgeler A4 ebadında olmalıdır.

NOT 4: 12 yaşından küçük çocukların vis’li vizesi olsa bile fotoğraf çekilmeye gelmesi zorunludur.

NOT 5: Almanya, Macaristan, Avusturya ve İsviçre vizelerinin vis’i alfabelerdeki farklılık sebebiyle kabul edilmemektedir

  

Ortalama işlem süresi 15/25 gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz