WhatsApp Destek
0 539 564 95 95

Avrupa Vize İşlemleri Merkezi Hemen Arayın : 0534 471 77 08

HOLLANDA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR En az 6 ay geçerli pasaport, varsa eski pasaportlar

  • İki adet fotoğraf ( 35mm-45mm ebatlarında ve biometrik standartlarda)
  • Konfirmeli otel rezervasyonu ve uçak rezervasyonu (Size bu konuda yardımcı olabiliriz.)
  • Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  • Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
  • Boş pasaportlar da evrakların orijinalleri talep edilmektedir.
  • Ticari Ziyaretler için Davetiye
  • Aile ziyaretleri için belediyeden onaylı orj. Davetiye, davet edenin son 3 aylık gelir belgesi, kimlik fotokopisi, evlilik cüzdan fotokopisi, vukuatlı nüfus kayıt örneği.
  • Kimlik Fotokopisi
  • Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.

Ayrıca;

İŞVERENLER

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi & 4A Sgk hizmet dökümü
  • Maaş Bordrosu 3 aylık

 

EV HANIMLARI

  • Dilekçe
  • Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
  • Evli ise evlenme cüzdanı

 

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi (mümkünse orijinal) (ilk vizelerde kesinlikle orijinal)
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
  • 18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muvafakatname

 

Ortalama işlem süresi 15 İş  Günü olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz