WhatsApp Destek
0 539 564 95 95

Avrupa Vize İşlemleri Merkezi Hemen Arayın : 0534 471 77 08

FRANSA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • En az 6 ay geçerli pasaport, varsa eski pasaportlar
    ( Pasaportunuzda en az iki adet boş vize sayfası bulunmalıdır.)
  • Kimlik Fotokopisi, Pasaport fotokopileri
  • 2 adet arka fonu beyaz 35mm X 45mm boyutunda Biometrik fotoğraf ( Son 3 ay içerisinde çekilmiş olmalıdır. )
  • 18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muafakatname
  • Otel, uçak rezervasyonları (Size bu konuda yardımcı olabiliriz, Lütfen Danışınız)
  • Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  • Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
  • Ticari Ziyaretler için Davetiye
  • Aile ziyaretleri için Fransa’dan davetiye (Ayrıca Davet ile birlikte davet edenin 3 aylık maaş bordosu, kira kontratı veya ev tapusu ile Fransız kimlik kopyası ) ve Türkiye’den Vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.

Ayrıca;

İŞVERENLER

  • Antetli Kâğıda Dilekçe ( Konsolosluğa Hitaben, İngilizce, Fransızca ya da Türkçe yazılabilir.)
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Oda Kayıt Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda Dilekçe ( Konsolosluğa Hitaben, İngilizce, Fransızca ya da Türkçe yazılabilir.)
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Oda Kayıt Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi
  • Maaş Bordrosu 3 aylık

EV HANIMLARI

  • Dilekçe ( Konsolosluğa Hitaben, İngilizce, Fransızca ya da Türkçe yazılabilir.)
  • Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
  • Evli ise evlenme cüzdanı

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
  • Tam Vukuatlı nüfus kayıt örneği (ebeveyn eş ve çocuklar görünmeli)

 

Schengen için Daha önce Parmak izi vermiş yolcuların şahsen gelmesine gerek yoktur.

Acil işlemlerinizde Randevu işlemlerinin hızlı organizasyonu için bize ulaşınız.

  

Ortalama işlem süresi 3-7 gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz