WhatsApp Destek
0 539 564 95 95

Avrupa Vize İşlemleri Merkezi Hemen Arayın : 0534 471 77 08

ÇİN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

 

TİCARİ VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

 

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • Antetli kâğıda Dilekçe (1 örneğini bizden talep ediniz ve elle yazılan dilekçeler kabul edilmemektedir.)
  • Belediye onaylı davetiye  ( Size Bu konuda yardımcı olabiliriz, Ekibimizle Bağlantı kurabilirsiniz.)
  •  Faaliyet belgesi orijinal (Belediye onaylı davetiyesi varsa gerekmiyor)
  •  Vergi levhası fotokopisi (Belediye onaylı davetiyesi varsa gerekmiyor)
  •  Kimlik fotokopisi
  •  2 Adet fotoğraf arka fon beyaz ve fotoğraf boyutu 4,5 x 6 cm olmalıdır.
  • Adli Sicil Kaydı(Arşiv Kaydı-Adli Sicil kaydı yoktur şeklinde 2 ibareli) (Belediye onaylı davetiyesi varsa gerekmiyor)
  • 4/A ya da 4/B Detaylı Hizmet dökümü  (Belediye onaylı davetiyesi varsa gerekmiyor)
  • Kişinin banka hesap dökümü (min. 5000 Usd bakiyeli) (Belediye onaylı davetiyesi varsa gerekmiyor)

 

  • Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.
  • Daha önce yurtdışı çıkışı yapmamış kişilerde belediye onaylı davetiye olsa da dosya araştırmaya giriyor ve işlemler uzayabiliyor,  Ekibimiz tüm süreci yönetmek konusunda size yardımcı olacaktır.

 

 

NOT: Eski pasaportlarınızda Çin Vizesi var ise, Lütfen bize eski pasaportlarınızı iletin ve öncesinde Vize detaylarını bize bildirin.

 

Ortalama işlem süresi 7 iş günü olup ekspres vize uygulaması vardır. Davetiye sorunlarında, İlk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz