WhatsApp Destek
0 539 564 95 95

Avrupa Vize İşlemleri Merkezi Hemen Arayın : 0534 471 77 08

ÇEK CUMHURİYETİ VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • Kimlik Kopyası
  • 35×45 mm ölçülerinde son 6 ay içinde çekilmiş, arka fonu beyaz olan 2 adet fotoğraf
  • Otel, uçak rezervasyonları ( otel rezervasyonu satın alınmış ve otelden ödeme yapıldığına dair kaşeli imzalı voucher sunulmalıdır.)
  • Orjinal seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  • Çalışan bireyler orijinal 3 aylık maaş banka hesap dökümü sunmalıdır
  • 18 yaşını tamamlamış her birey için şahsi orjinal 3 aylık bakiyeli banka hesap dökümü

Banka hesap ekstresinin her sayfasında bankanın imza ve kaşesini talep etmektedir.

  • Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
  • Ticari ve Aile arkadaş ziyaretlerinde davet eden firma yada kişiden orijinal polisten onaylı davetiye.
  • Evli ise evlilik cüzdan fotokopisi
  • Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.

Ayrıca;

 

İŞVERENLER

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Barkotlu 4B Sgk dökümü

 

ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi ve Barkotlu 4A Sgk hizmet dökümü
  • Maaş Bordrosu 3 aylık (ıslak imzalı, kaşeli)

 

EV HANIMLARI

  • Dilekçe
  • Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar

 

ÖĞRENCİLER

  • Barkotlu Öğrenci Belgesi (e-devlet)
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
  • 18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan orijinal muvafakatname (Muvafakatnama Seyahat tarihi belirtilmeli ek olarak multiple vize istediği de yer almalıdır, İstanbul Çek Cumhuriyeti Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış olmalı, seyahat edeceği yer olarak Çek Cumhuriyeti yazılmalıdır)

 

Ortalama işlem süresi 15 gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.