WhatsApp Destek
0 539 564 95 95

Avrupa Vize İşlemleri Merkezi Hemen Arayın : 0534 471 77 08

BULGARİSTAN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • En az 7 ay geçerli pasaport, varsa eski pasaportlar
  • 2 adet (Biometrik) fotoğraf (35×45 arka fon beyaz olmalı ve 6 aydan eski olmamalı. Bayanların fotoğraflarında yüz hatlarının, boyun ve kulaklarla birlikte görünür olması gerekmektedir)
  • Seyahat sağlık sigortası talep edilen süre kadar yapılmalıdır. (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  • Son 3 aylık bakiyeli banka hesap dökümü
  • Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
  • Ticari Ziyaretler ve Aile Ziyaretleri için Davetiye (orijinal)
  • Turistik Ziyaretler için otelden antetli kağıda kaşeli imzalı rezervasyon
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  • 18 yaşından küçüklerden anne baba beraber gitse dahi muvafakatname ve nüfus kayıt örneği
  • Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.

 

Ayrıca;

İŞVERENLER

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi ve Barkodlu sgk ghizmet dökümü
  • Maaş Bordrosu 3 aylık kaşe imzalı

EV HANIMLARI

  • Dilekçe
  • Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
  • Evli ise evlenme cüzdanı

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
  • 18 Doldurulmamış ise anne ve babadan Muvafakatname

 

Ortalama işlem süresi 8  gün ekspres 4 gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ticari vizelerde konsolosluğa bizden bir yetkili arkadaş ile gitmek gerekecektir.