WhatsApp Destek
0 539 564 95 95

Avrupa Vize İşlemleri Merkezi Hemen Arayın : 0534 471 77 08

BELÇİKA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • En az 6 ay geçerli pasaport, varsa eski pasaportlar( Pasaportunuzda en az iki adet boş vize sayfası bulunmalı ve pasaportun alınış süresinin 10 yıldan fazla olmaması gerekmektedir.)
  • 2 adet biometrik fotoğraf (35mm genişlik ve 45mm yüksekliğe sahip olmalıdır)
  • Otel, uçak rezervasyonları
  • Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  • Şahsi orijinal bakiyeli 3 aylık banka hesap dökümü
  • Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
  • Ticari & Aile Ziyaretler için Davetiye
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • İkametgah
  • Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.

Ayrıca;

 

İŞVERENLER

  • Antetli Kâğıda Dilekçe (İngilizce yada Almanca)
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Oda Kayıt Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

 

ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda Dilekçe (İngilizce yada Almanca)
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Oda Kayıt Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi
  • Maaş Bordrosu 5 aylık orijinal olmalı
  • Barkotlu 4/A hizmet dökümü

 

EV HANIMLARI

  • Dilekçe
  • Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
  • Evli ise evlenme cüzdanı

 

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi orjinali
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
  • 18 Doldurulmamış ise anne ve babadan Muvafakatname
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği (ebeveyn, eş ve çocuklar görünmeli)

 

 

 

Ortalama işlem süresi 7 – 12 gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.