WhatsApp Destek
0 539 564 95 95

Avrupa Vize İşlemleri Merkezi Hemen Arayın : 0534 471 77 08

AVUSTURYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • En az 6 ay geçerli pasaport, varsa eski pasaportlar
  • Pasaport fotokopileri
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • 2 adet Biometrik fotoğraf 3,5*4,5  (max 6 aylık)
  • Otel, uçak rezervasyonları (Size bu konuda yardımcı olabiliriz.)
  • Seyahat sağlık sigortası (Seyahat tarihinden 1 gün önce başlamalı 1 gün sonra bitmeli. Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  • Şahsi randevudan 7 günden eski olmayan 3 aylık banka hesap dökümü orijinali
  • Varsa, tapu ve araç ruhsatları kopyaları
  • Ticari Ziyaretler için Davetiye ( Sadece Elektronik Davetiye Kabul edilmektedir.)
  • Tam Vukuatlı nüfus kayıt örneği (ebeveyn eş ve çocuklar görünmeli)
  • Açıklayıcı seyahat programı İngilizce ya da Almanca olmalı

Ayrıca;

İŞVERENLER

  • Antetli Kâğıda Dilekçe (İngilizce ya da Almanca olmalı)
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6)
  • Oda Kayıt Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi ( orijinali ve fotokopisi)

ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda Dilekçe (İngilizce ya da Almanca olmalı)
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Oda Kayıt Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi ve Barkotlu 4/A hizmet dökümü
  • Maaş Bordrosu 3 aylık (orijinal)
  • Türkiye’deki işverenden seyahat onay belgesi

EV HANIMLARI

  • Dilekçe
  • Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
  • Evli ise evlenme cüzdanı
  • Noterden masraflarını karşılayacağında dair sponsora ait İngilizce yada Almanca taahütname

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
  • 18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muvafakatname ve İngilizce tercümesi
  • Masrafları karşılayandan imzalı İngilizce dilekçe ve imza örneği bulunan evrak
  • Noterden masraflarını karşılayacağında dair sponsora ait İngilizce ya da Almanca taahütname

 

Ortalama işlem süresi randevuya göre 10-15 gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.