0534 471 77 08
Hemen Arayın Gaziantep vize işlemlerinde Hızlı ve Etkili çözümler için size yol gösterelim.

Vize İşlemleri Nedir ? Sistem Nasıl Çalışır

Bulunduğunuz ülke dışında başka bir ülkeye gerçekleştireceğiniz seyahat,iş ya da herhangi bir durum söz konusu olduğunda gideceğiniz ülkenin sizlerden istediği belgelerin tümü olarak adlandırabiliriz.

Hakkımızda


Avrupa Vize Başvuru Merkezi Olarak Başta Gaziantep Olmak Üzere, Civar Illerde Ve Tüm Türkiye’ye Vize Başvuru Hizmeti Vermekteyiz.

Sıkça Sorulan Sorular ?

Konsolosluklar randevu usulü ile çalıştığı için, önceden arayıp randevu almanız gereklidir. Vizenin alınma süresi, vize alış amacınıza ve aciliyetine göre değişir. Konsolosluğun yoğunluk durumu da vize alma süresini etkileyebilir. Turist Vizesinin alınması yaklaşık 2 ile 15 gün arası sürebilmektedir. Ülkeden ülkeye farklılıkalr vardır. Ziyaretçi Vizesi ise 14 güne kadar sürebilir.
HOLLANDA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR En az 6 ay geçerli pasaport, varsa eski pasaportlar İki adet fotoğraf ( 35mm-45mm ebatlarında ve biometrik standartlarda) Konfirmeli otel rezervasyonu ve uçak rezervasyonu (Size bu konuda yardımcı olabiliriz.) Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır) Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar Boş pasaportlar da evrakların orijinalleri talep edilmektedir. Ticari Ziyaretler için Davetiye Aile ziyaretleri için belediyeden onaylı orj. Davetiye, davet edenin son 3 aylık gelir belgesi, kimlik fotokopisi, evlilik cüzdan fotokopisi, vukuatlı nüfus kayıt örneği. Kimlik Fotokopisi Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.
AMERİKA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR B1/B2 VİZESİ — TURİSTİK – TİCARİ VİZE En az 6 ay geçerli pasaport, varsa eski pasaportlar 2 adet arka fonu beyaz biometrik (Amerikan Konsolosluğu için özel çekilmiş 5*5 ebadında fotoğraf) Otel, uçak rezervasyonları (Size bu konuda yardımcı olabiliriz, Lütfen Danışınız) Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar Ticari Ziyaretler için varsa Davetiye yoksa durumu açıklayıcı evraklar Ziyaretler için Davetiye, Davet eden kişinin kimliği, Davet edenin Adresini ve mümkünse gelir durumunu içeren belgeler DS 160 Vize başvuru formu ( Form tarafımızca doldurulabilir, Bizim doldurma işlemini yapacağımız durumda evraklarınızı bize eksiksiz olarak ulaştırılmalıdır ) Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.
ALMANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR Başvuru formu ve vekâletname imzalanmalıdır. En az 6 ay geçerli pasaport ve tümü eski pasaportlarınız 2 adet 3,5*4,5 Biometrik fotoğraf ( son 6 ay içerisinde çekilmiş) Otel, uçak rezervasyonları – Size bu konuda yardımcı olabiliriz. Seyahat sağlık sigortası Poliçe bir gün önce başlamalı ve bir gün sonra sona ermelidir. Orijinal nüshası ıslak imza ve kaşeli olarak gerekmektedir. (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır) Son 6 aylık Banka Hesap Özeti ( ekstresi ), Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar Ticari Firma Ziyaretler için Davetiye seyahat tarihleri net olarak belirtilmesi gerekir, Fuar ziyaretleri için fuar bileti ya da fuara kayıt olunduğuna dair belge Varsa Almanya’ya yapılan İthalat – İhracatlara ait beyannamelerinin fotokopileri Kimlik fotokopisi Aile veya arkadaş ziyareti başvurularda nüfus aile tablosu ( Herkes için şahsi alınmalı, Akrabalık açıkça gösterilecek şekilde düzenlenmelidir.) Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.

Bilgilendirme